Blogi on parin viikon tauolla lomareissumme takia:

Maanantaina 08.15 hypättiin Nitan kanssa linja-autoon määränpäänä Muonio. Otimme paikaksemme ihan viimeisen penkkirivin penkit. Ikkunapaikalle levitin peiton suojaksi ja Nita siihen, toisella penkillä istuin tietenkin minä. Pysähdyksiä tuli jonkun verran- yhden kesto 5-10 minuuttia. Kaikki tauot käytin hyväksi ja loikkasin Nitan kanssa ulos käppäilemään aina tilaisuuden tullessa. Matka meni pitemmittä puheitta todella hyvin. Alussa bussiin noustessa Nita oli hieman hämillään että mihinkähän tässä on jouduttu mutta 20 km säteellä oli jo täydessä unessa. Perillä oltiin kolmen maissa.

Menimme siis mummilaamme vajaa viikoksi (ma-la). Kuuraa oli maassa joka päivä ja lämpötila pyöri siinä +3 ja -3 välillä. Vettäkin sateli loppuviikosta.

Torstaina kävimme myös agility treeneissä näyttämässä kaupunkilaisena miten sitä agilityä oikein mennään. Esteet olivat jokseenkin aika erikoisia, kun on tottunut viimeisen päälle hienoihin esteisiin. Ratakin oli tosi helppo! (Pituus-Puomi-Putki-Hyppy-Hyppy-Hyppy-Kepit) Nita meni niin lujaa vauhtia ettei meinannut pysyä perässä eli siis virheittä mentiin. Erittäin tyytyväinen olen siihen että ennen keppejä tuli hypyltä valssi ja Nita haki kepit tosi hienosti, ja meni tosi lujaa! Ollaan siis edistytty huomattavasti- Hyvä Nita!

Lauantaina lähdimme sitten kotia kohti- edelleen linja-autolla. Paluu matka meni ihan yhtä hyvin kuin meno matkakin. Nita nukkui suurimmaksi osaksi matkaa. Menimme kylläkin vain pudasjärvelle asti toiseen mummilaamme. Josta tulimme sunnuntai aamuna kotiin.

Koiratanssia on käyty nyt peruskurssin verran. Toisella kerralla harjoittelimme erilaisia hyppyjä käsien/jalkojen/selän yli, Nitan kanssa näitä ollaankin jo treenailtu aiemmin kotona ongelmitta.

Peruuttaminen tuli ihan uutena juttuna toisella kerralla, tökki vielä kovasti mutta tänään kolmannella kerralla sekin jo onnistuu hyvin.

Täksi kerraksi myös kaikille oli tullut läksyksi tehdä oma koreografia joka esitettiin muille. Minä en ollut kerennyt kummemmin suunnitella mutta improvisoin jotain yhdistelmiä oman esiintymisvuoroni aikana.

Kumartaminen ja "pupuasento" tuli uutena juttuna kokonaan. Nekin ajan myötä alkaa varmaan onnistua.

Seuraamisen kanssa ollaan tehty nyt kovasti työtä, jotta katsekontaktikin saadaan pysymään kokoajan. Nyt meni sekin jo todella hyvin.

Mutta ei tätä koiratanssia kolmeen kertaan jätetä- loppuvuoden treenaamme OKK:n kuplahallissa koiratanssi ryhmässä. Peruskurssi on nyt siis käytynä. :-)

Nyt tässä on matkailu kiintiö täynnä vähäksi aikaa. Tuli tuossa vajaa tuhat kilometriä autossa istuttua...

2014036.jpg2014040.jpg