Osallistun tähän nyt näin viime tipassa koska ollaan Nitan kanssa ollu reissussa ja kuvat tällä koneella. Eli aiheena on turhake. Niithän sitä kertyykin enemmän kuin paljon. Joka näyttelystä jotain mukaan, hihnoja ja pantoja meillä on sen kymmenen laista. Niitä en ole vaan kuville ikuistanut. Leluja kertyy kans kiitettävästi jotka sitten rajujen leikkien jälkeen päätyy roskakoriin ja uusia tilalle. Näille ei tuntuisi olevan puutetta meidän neidillä. Kahdesta turhakkeesta kävin ottamassa kuvan.

1773317.jpg

Tässä Nita "poseeraa" turhakkeensa kanssa. Tämä huivi minun oli PAKKO ostaa.Mutta täydeksi turhakkeeksi on osoittautunut. Ei olla käytetty kuin mutama kerran. Jos joku ei saa tekstistä selvää niin siinä lukee "tottakai olen söpö".

1773350.jpg
Tässä on tältä kesälomalta tuliaiseni Nitalle. Ostin siis tälläisen jakkaran, ja kuvittelin että istuu tässä niinkuin omassa pikku nojatuolissa. Mutta ei mene tähän muuten kuin laittamalla. Eli tämäkin osoittautui täydeksi turhakkeeksi. Mutta onneksi 5 vee pikkusiskolle pystyi tämän antamaan ettei ihan mennyt rahat hukkaan.