Viikonloppuna olin Lauantaina ja Sunnuntaina koiranäyttelyssä Oulussa äimäraution raviradalla. Lauantaina kehien reunalle lähdettiin tennareilla ja kuinkas ollakkaan. Raviradan nurmialue litisi vettä ja oli täynnä kuraa ja lammikoita. Noo. eikun kengät kastelemaan ja päivä märillä sukilla ja kengillä. Sunnuntaina viisastuin sen verran että tajusin laittaa croksit jalkaan ilman sukkia, niin silloin ei kastuminen paljoa haitannut. Nita sai tuliaiseksi näyttelyistä Best Friedin pekoni makupalapussin, Best Friedin häränliha liuskoja, 3 x Best Friedin pehmeitä kanaherkkupaloja, pienen "ympyrä frisbeen" joka vinkuu seka Maarit kasvattajalta vinkuvan kana lelun.

Lauantaina sain myös viestin kaveriltani, että Nitan kaveri Pimu on poistunut keskuudestamme tapaturmaisesti. Voimia ja jaksamista Pimun perheelle.

Sunnnuntaina  agiliideltiin  haukkukeitaalla. Kokonaista rataa otettiin. Ongelmana aluksi vaudista rengas, sitten kun se sujui, niin kiemuraan putkeenn meno. Kiemuraan putkeen menoa ollaan siis kotona treenattu erityisen ahkerasti keppien lisäksi.

Yli-Vieskan näyttely lähestyy, Maarit kasvattajalta saatiin pöytä lainaan jolla ollaan vähän treenailtu. Saapa nähä mitä sieltä näyttelystä sitten tarttuu käsiin ;D Mutta siitä lisää sitten.

Nunu kävi myös omistajansa kanssa eilen kylässä, vauhtia riitti vaikka muille jakaa, treenailtiin myös meidän "agility radalla" jotain. :)