Päivät ovat olleet lämpimiä, lukuunottamatta nyt näitä viimeisiä hieman sateisia päiviä. Ollaan pyöräilty ja istuttu riipputuolissa Nitan kanssa.

Agilityssä Nita kävi keskiviikkona toisiksi viimeistä kertaa.. Ensi viikolla vielä ja sitten seuraavaksi mennäänkin pohjois-suomen Shelttikerhon järjestämälle agilityn alkeiskurssille..

Äitienpäivää olimme viettämässä Pudasjärvellä mummilassamme. Kävimme taas tutulla agilityradalla hieman harjoittelemassa mutta isompia esteitä siellä ei ole kuten A-estettä ja puomia. Pudasjärvellä Nitalle tuli myös lisää haukkumisen kohteita. Nimittäin siellä lehdet on niin helppo kierrättää laittamalla ne pusseihin ja postilaatikon alle, niin sieltä ne kerätään peräkärryillä. Niille muovipusseille piti haukkua, haukkua ja haukkua. Takajaloilleen nousta ja haukkua. Annoin käydä haistelemassa mutta ei se haukkumista paljon lieventänyt. Toinen haukkumisen kohde on keskustassa olevat neljä patsasta, haukkuu vain vaikka haistamassa antaa käydä. Jospa sitä tuosta alkaisi tottua niihinki, kun Pudiksella niin paljon käydään.. :)

1548323.jpg
Riippukeinussa. (korvat sojottaa pystyssä...)

1548339.jpg
Tippuuko rima? ei tipu...

1548345.jpg
"jiihaa!"