Nyt sitten käytiin niissä "möllikisoissa" ensimmäistä kertaa. Nollasuoritusta en mennytkään hakemaan, vaan kokemuksen kannalta lähinnä.  Kiitokset Jasulle, Iinalle ja Emmille kivasta seurasta, ja Emmille vielä erityiskiitos suoritusten videoinnista ja muutenkin kuvaamisesta. Kotona olen kattonut videon jo useampaan kertaan ja miettinyt mikä meni pieleen, tästä opin taas seuraavaa kertaa varten.

Alussa kun ennen starttia odoteltiin radan reunalla. Nita oli ihan levoton ja varmaan aavisti jotain että kisaamaan mennään. Lähtö meni hyvin, sillä olin varautunut että Nita ei lähde ennen kuin sanoo "vapaa" . Mutta Nitapa teki yllärin ja lähti vaikka sanoin vaan "hyppy".

Sitten radalla mentiin eikä meinattu. Vauhti ei ollut kovin nopea mutta kyllä se siitä vielä kiihtyy. Putket tuntuivat olevan ongelmallisin kohta koko radalla. Neljästä putkesta yhden meni heti oikeasta päästä. Muut kierrettiin ensin väärä pää, sitten oikea. Muurissakin oli jotain vikaa mutta en tiedä mitä. A-esteen päälle jäätiin katselemaan maisemia...Liekköhän ohjauksessa vika?

Hyvin Nita kuitenkin selvisi vaikkei ohjaus mitään parasta mahdollista ollutkaan, kun perhosia oli mahanpohjassa ja jännitti ihan hirrrrveästi. Radan mentyä huomasin ettei siinä ollut mitään jännittämisen aihetta. :-)

Nyt kai sitä voisi julkaista ne tuloksetkin:

MINI-MEDI, Mölli

Koiran suoritusaika: 1.03.29
Ihanneaika: 50 s
Aikavirhe: 13,29

Ratavirheet:


Hyl 10
5
K 5
K 5
Hyl  5
K 5

Tulos: 53,29




Nyt sitten nokka kohti seuraavaa epävirallista kisaa joka on 3.9... Tästä on hyvä jatkaa. :-)