Eilinen päivä menikin kokonaisuudessaan agilitykisojen merkeissä. Talkoilin siellä 12 tuntia yhteen pötköön !!

Mätsäri kausi on nyt sitten saatu päätökseen. Nita kisasi kolmessa luokassa; lapsi & koira, yksilökilpailu sekä parikilpailu.

Pikkusiskoni (5 vee) halusi kokeilla ensimmäistä kertaa Nitan esittämistä kehässä. Lapsi ja koira kilpailuunhan sitä sitten mentiin. Nitan esittäminen sujui hienosti. Ja sijoittuivat täten kolmansiksi.

Sitten mentiin "yksilökilpailuun" jossa parinamme oli welsh corgi pembroke. Nita esiintyi mielestäni mallikkaasti, mutta pöydällä olo oli jälleen hieman epävarmaa. Sinisen nauhan kanssa kehästä lähdimme. Luulen että tuomari rokotti pöydällä olosta.

Viimeisenä oli parikilpailu. Tähän ilmoittauduttuamme ei vielä tiedetty mikä moinen on. Mutta sitten selvisi että se menee niin että kaksi koiraa, yksi esittäjä. No, Iina sitten lupautui esittämään koirat. (Jasun ja Nitan) Koirat olivat loppuun asti todella mallikkaasti. Seisominenkin meni mahtavasti.  Ihmettelin hieman tuomarin valintoja. Mutta minkäs sille mahtaa. Eivät siis sijoittuneet sen kummemmin. Kiitos seurasta: Jonna, Iina ja Emmi !

Illalla sitten vielä agi-treeneihin. Osaanottaja määrä oli kovin vähäistä, Jasu ja Nita, sekä Iineskin pikapuoliin käväisi. Ratapohjia ei ollut sitten minkään näköistä mukana. Joten keksimme päästä muutaman radan, viikonlopun kisoista joitakin kohtia käyttäen.

1908014.jpg