Perjantaina töistä ja koulusta tultuamme lähdimme melkeimpä heti ajelemaan mummilaamme pudasjärvelle. Lauantaina aamupäivästä lähdettiin sitten puolukkaa poimimaan. Nita lähti tietenkin mukaan ja nautti siellä metsässä vapaana juoksemisesta. Siellä vierähtikin aikaa jokunen tunti. Välillä oli lepotaukoja kantojen päällä maaten ja sitten taas juoksemaan ja nuuskuttelemaan. Poronpapapana läjiäkin sieltä löytyi ihan kiitettävästi. Puolukkaakin tarttui mukaan ihan mukavasti.

Sunnuntaina sitten heti aamusta lähdimme ajelemaan kotia kohti. Kotona kerkesin juuri tassukarvat leikata kun taas mentiin, tällä kertaa mätsäreihin. Koiria oli valtavasti, ja pieniin aikuisiin osalistui 25 koirakkoa. Pentuja oli niin paljon että siinä puolitoista tuntia vain odoteltiin ja odoteltiin. Kiitos siis seurasta Iina ja Emmi! No, sitten itse kehään päästyämme Nita piti kontaktia ihan OK:sti, seisominenkin meni suhteellisen hyvin mutta pöydällä olosta olen erittäin tyytyväinen. Neiti on rohkaistunut valtavasti pöydällä olemiseen ja muutenkin tuomarin käsittelyyn. Ei enää tärise turhia. Sinisen nauhan kanssa kehästä lähdettiin. Sinisten kehässäkään emme sijoittuneet, mutta ei se tahtia haittaa.

Illalla sitten vielä agi-treenit. Paikalle saapui 7 koiraa omistajineen. Tehtiin rata (1 lk:n ?), ensimmäinen kerta meni sekoillessa, toinen kerta jo paremmin. Viimeisellä kerralla vieläkin paremmin. Nyt sitten vielä muutama kerta shelttien vuoroa jonka jälkeen agi meiltä talvi tauolle ellemme jotain ihmeellistä keksi.

Viikonloppu sitten taas täynnä toimintaa, nyt otetaan arki vähän rauhallisemmin. (:


1888763.jpg